ubisoft discussions

Quick Suggestions

  • 0 Likes/1212 Replies/19643 Views
    Dudeushotme43
    2 posts

    @pantium85 try installing uplay connect on the boot drive too

  • TheCyberHunter9
    2 posts

    @craggy424 i updatedit my geforce stuff and now its working so try that

  • VictusKristus
    8 posts

    @thecyberhunter9 May I ask what version of the drivers you have right now? Is it 457.30?

  • Cossyl
    1 posts

    Hi. I've the same problem...
    HELP !

    All of my system is correct
    All drivers updated
    etc.

  • Ubi-Swaggins
    Community Manager 437 posts

    @rousingeight05 Sorry to hear that you are encountering this issue.

    The team has been made aware of it and they are looking into it further.

    Where do you have your game installed?

    Official Response
  • RousingEight05
    2 posts

    @ubi-swaggins My internal Hard Drive that i use for mass storage.

  • SpartiateXX1
    1 posts

    the game is bloqued at the advertissement when I lauch it

  • AdmiralWarron
    2 posts

    @sir_aonarch You can actually just copy&paste the whole ac valhalla folder to a different drive and then use locate game files from ubi connect. I am running the game like that and there dont seem to be any issues so far. I also have a dedicated games nvme drive and a really slow connection so I am glad it works

    Copying the entire valhalla folder and installing ubi connect both on C fixed it for me and the game runs now. Such a simple error is really embarrassing for Ubisoft, especially with having a dedicated OS drive being the norm.

  • Ubi-Swaggins
    Community Manager 437 posts

    Hey folks,

    The team are aware of this specific problem and are looking into it further.

    We have seen some players report that having Connect and your game installed on the same drive can resolve this.

    Official Response
  • Twix1210
    3 posts

    same problem i wait to fix it and i get 0 patch kiding i take my money back and get this game on encore

  • SerielKiller69
    1 posts

    wont go past the teal
    A logo when loading game

    ryzen 3900x evga 2070 super xc gaming 4tb available storage 128gb ram

    tried uninstall re install, excluded from antivirus, ran as admin put on c drive
    game doesnt work 😞

  • Chiricahua11
    3 posts

    Xbox Live and Steam were running in the background. As soon as I quit them out, the game finally launched! I had reinstalled, updated all Windows updates, Nvidia driver, etc. and nothing worked until now.

  • death6ft
    4 posts

    @death6ft i tried it did not work

  • Ubi-Spud
    Ubisoft Support Staff 703 posts

    Hey folks, apologies if you feel there has been no acknowledgement of this issue. We are indeed aware of the issue and are looking in to it. As mentioned above, if you have another drive, try moving your files over and testing again. I appreciate that this is just a workaround and we appreciate your patience while we look into this.

    Official Response
  • Ubi-Spud
    Ubisoft Support Staff 703 posts

    Hey folks, I'm sorry you're all experiencing this. We are investigating the issue at the moment. As mentioned above, please ensure the game is installed on the same drive as your OS and test again for now. Thank you all for your continued patience!

    Official Response
  • Rixxaw
    2 posts

    @ubi-spud

    Are you FREAKING kidding me Who puts games on their WINDOWS Drive? Normies put games on the C Drive... What Dev put a hook in that checks what DRIVE its installed on?

  • Tomzu88
    4 posts

    It would be great to be able actually get past splash screen! When do we get update to fix launch?

  • Rixxaw
    2 posts

    @beez_trees

    I moved it to my C : Drive and its still pops up the splash screen which is literally a JPG stored in the Valhalla directory, and has a process with 0% cpu doing nothing ... I"m looking at Resource monitor ... it is doing nothing. I am going to try verifying my files and then if that doesn't work uninstall - reinstall on c:drive this time... There is an error log that says it can't write to the registry so this is probably something to do with Windows making a change to security that borked how ValHalla works on PC...

  • Svesse.
    1 posts

    @frame1983j worket fot me thx

  • Ubi-Spud
    Ubisoft Support Staff 703 posts

    Hey there, thank you for providing a solution that worked for you! I will update the issue on our end with the developers, so hopefully this works for others as well. Rest assured, we are still investigating this and it remains a priority!

    Official Response

Suggested Topics