Welcome to discussions

Quick Suggestions

  • guest-eQH9Ir0p
    1 posts

    @ubi-borealis Still not working for me, I've tried all the turnarounds suggested:

    • Killing civilians in Werham and be killed
    • Exiting the animus and re-entering
    • Travelling to Norway and River quests and back
    • Fast travelling to another location, untracking and retracking the quest


    Any news on the fix?

  • Ubi-Borealis
    Ubisoft Support Staff 2812 posts

    Hello there @guest-eQH9Ir0p! Welcome to the forums 🙂

    I'm sorry to hear that you're unable to progress with "Kingdom's End." Thank you for sharing your report with us, and for letting us know what you've tried to get the quest marker to appear for you. I've shared your experience with the development team as part of the ongoing investigation into "Kingdom's End."

    We don't yet have any new updates to share from the developers regarding the investigation. As soon as any new information is made available, we will let you all know within this thread as soon as we are able to.

    Thank you 😊

    Official Response
  • nikosdgreat
    6 posts

    After rescuing the Danes the quest marker disappears and Kingdoms End disappears completely. This is frustrating.

    What do next?

    On PS4.

  • Ubi-Borealis
    Ubisoft Support Staff 2812 posts

    Hello there @nikosdgreat!

    I'm sorry to hear that your quest marker disappears. Does this happen if you reload an earlier save to before the Danes were rescued?

    If possible, would you be able to send us a video that shows the following:

    • Your current quest log and objective
    • Your completed quest log
    • That you are missing the quest marker for "Kingdom's End" after the Danes have been rescued


    We can then pass this along to the development team for further investigation.

    Thanks! 😊

    Official Response
  • ShadowSigj
    5 posts

    Kingdoms End is still not showing for me! I don't want to do the other new installments of quest like Druids and the Mastery Challenges. When are you guys gonna fix this?! 🤬

  • Ubi-Mark.
    Ubisoft Support Staff 993 posts

    Hello @ShadowSigj,

    Thank you for the update! I'm really sorry to hear that you are still experiencing this issue.

    After checking this for you, I can see that this issue is still being investigated by the development team. Rest assured, once we have an update, we are going to let everyone know through this megathread and the patch notes.

    Apologies for any inconvenience caused by this and thank you for your patience while our teams are investigating this issue. If you have any additional questions, please let us know.

    Official Response
  • Doll4rBoi
    1 posts

    Hi there, this is still bugged for me on ps4. I read this thread months ago and have just gotten back to the game hoping an update fixed it but it has not. I have tried methods people have written about but nothing has worked. I want to finish this game so please fix this bug. I can see others are still having the same issue!


  • Ubi-Borealis
    Ubisoft Support Staff 2812 posts

    Hello there @Doll4rBoi! Welcome to the forums 🙂

    I'm sorry to hear that you've encountered trouble with "Kingdom's End." Thank you for taking the time to share your report with us. I've passed this on to the development team as part of the ongoing investigation.

    The development team are currently investigating this issue further. We don't yet have any updates to share from the investigation at this time. As soon as we have any new information from the development team, we will let you know within this thread and in the News & Announcements forum.

    Thank you 😊

    Official Response
  • luckychamp153
    1 posts

    After pledging to Hamtunscire I the Kindom’s End quest became bugged. When I arrive in Werham the quest stays the same and has the same objective. I can’t even find a icon on the map for the quest. I tried playing on ps4, then when i got a ps5 I tried to play on that and it didnt work either. I tried to reload my save and that didn’t work. I tried to go back on a previous save and that also didn’t work. Ive had this problem since December. Even after numerous updates the bug is never fixed.

  • Ubi-Borealis
    Ubisoft Support Staff 2812 posts

    Hello there @luckychamp153! Welcome to the forums 🙂

    I'm sorry to hear that you're having trouble progressing in "Kingdom's End" due to a missing quest marker upon arriving in Hamtunscire. The development team are aware of this issue, and are currently investigating further. I've moved your post into our ongoing Megathread for this issue so you can keep up-to-date with all information and updates related to this quest.

    I've shared your report with the development team as part of the ongoing investigation. If we require any additional information from you, we will reach out within this thread. As soon as we have any updates to share from the development team regarding "Kingdom's End," we will let you know within this thread and in the News & Announcements forum.

    Thanks! 😊

    Official Response

Suggested Topics

Community Details

27
Online
138.2k
Users
24.2k
Topics
125.4k
Posts