Welcome to discussions

Quick Suggestions

  • ItsRyanBennett
    3 posts

    I cannot believe this still hasn’t been fixed after 3 weeks and a patch. I bought a PS5 for the sole reason of playing Valhalla and I’m finding myself not wanting to play until this is fixed.

    It’s not like you can just avoid your horse due to the size of the world, so you’re constantly reminded of this bug every 10 minutes. Please fix ASAP!



  • hheywood
    46 posts

    @itsryanbennett


    Worse, it was working fine. This is a big that was introduced just recently but for some reason seems incredibly difficult to fix.

  • Ubi-Mark.
    Ubisoft Support Staff 1749 posts

    Hello @ItsRyanBennett

    Sorry to hear that you are also affected by this issue.

    As @UbiExcellent mentioned, this issue will be resolved in a future patch 🙂 Once the fix is pushed live, we are going to let everyone know through the patch notes.

    Apologies for any inconvenience caused by this and if you have any additional questions, please let us know.

    Official Response
  • Jadedsneak
    2 posts

    Literally kills the immersion. It's taking way too long to fix something so little.

  • Leonru8012
    1 posts

    PS5: when you ride your horse no sound is produced aside from when you leap over a fence or ruffle leaves/grass through bushes. Reported to the support team

  • Magraciaz
    2 posts

    Just bought my PS5 and started Valhalla last night. Began riding a horse and there was no sound. Found this thread and it looks like this has been an issue for a month and a half with no resolution? What is the hold up?

    Disappointing that such a core aspect of the game isn't functioning and doesn't seem to get priority for a patch.

  • Ubi-Borealis
    Ubisoft Support Staff 4120 posts

    Hello there!

    I'd like to reach out to you all with an update. I'm happy to announce that the issue with missing sounds when riding your mount should be fixed in TU 1.2.1. This update was deployed 27 April, 2021 at 1 PM CEST / 8 AM ET.

    If you are still encountering issues with missing sounds when using your mount following TU 1.2.1, please don't hesitate to update this thread so we can take a closer look. Please include a video that shows the following:

    • You have TU 1.2.1. installed. You can view this information in the opening game menu in the bottom right-hand corner.
    • The issue still occuring in-game.


    Thanks! 😊

    Official Response
  • Magraciaz
    2 posts

    @ubi-borealis BLESS, just installed the update and the issue is patched. NOW I'm ready to sink hours into this game! Thank you

  • Ubi-Borealis
    Ubisoft Support Staff 4120 posts

    Thanks for updating us, @Magraciaz! I'm glad to hear that the issue has been resolved for you 😄

    Official Response
  • Ubi-Borealis
    Ubisoft Support Staff 4120 posts

    Hello there!

    As we have had no new reports of issues persisting with audio when horse riding following the release of TU 1.2.1, we will now be locking this thread.

    If you encounter any further trouble when horse riding, please don't hesitate to open up a new thread and we will take a closer look. Please include as much information about the issue you're encountering as possible, including additional images and videos, as this is helpful for further investigation.

    Thanks! 😊

    Official Response

Suggested Topics